Novosadska jesen će biti održana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2014, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosadska jesen će biti održana

Novosadska jesen ipak će i ove godine biti održana potvrdila je za Radio-televiziju Vojvodine Dušica Milenković iz Pokreta gorana Novog Sada. Održavanje ove manifestacije bilo je dovedeno u pitanje zbog finansijskih problema, ali su predstavnici Pokreta gorana razgovarali sa gradskim zvaničnicima koji su obećali da će Novosadska jesen biti održana.

"Veliko je interesovanje izlagača koji nas svakodnevno zovu. Mi smo ih pozvali i prijave primamo do 5. oktobra", kaže Dušica >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Milenković.

Ona je dodala da će ove godine u okvoru Novosadske jeseni biti nekoliko izložbenih celina. Pored toga, manifestacija će obilovati stručnim i programima za decu i mlade.

"Ovogodišnja Novosadska jesen je posvećena naučniku Josifu Pančiću jer je ove navršava 200 godina od njegovog rođenja", kaže Milenković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.