Novosadska cvetna pijaca na platou ispred Spensa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2020, 17:42

Novosadska cvetna pijaca na platou ispred Spensa

Na platou ispred novosadskog Spensa održava se jesenja cvetna pijaca. Izlagači će biti na platou i sutra, a manifestacija ove jeseni ima i humanitarni karakter.

Posetiocima se predstavljaju proizvođači sa nekoliko izložbenih celina - cveća, sadnica, i opreme za hortikulturu, meda i zdravstveno-bezbedne hrane i starih i umetničkih zanata. U sklopu događaja, planirano je i prikupljanje donacija u humanitarne svrhe za Lanu Jovanović.

Nakon ublažavanja epidemioloških >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mera propisanih od gradskog Кriznog štaba, na radost izlagača i posetilaca, stvorili su se uslovi za održavanje jesenje cvetne pijace.

A osim ukrašavanja terasa i dvorišta, ovojesenja manifestacija ima još jedan humaniji cilj.

"Humanitarna je svrha skupljanje donacija za Lanu Jovanović kojoj je ostalo još malo ali ne tako malo da se skupi novca za lečenje pozivamo sve da prnađu štand, vrlo je vidljiv i obeležen i da pogledaju šta je to u ponudi a ono što jeste još jedna lepa stvar da su upravo izlagači sa cetne pijace dali svoje neke proizvode upravo za tu svrhu", rekla je Sonja Konjović, Pokret Gorana Novog Sada.

Novosadska jesenja cvetna pijaca trajaće i sutra na istom mestu, od 8 do 19 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.