Novosadska Kritična masa 31. put

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2014, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosadska Kritična masa 31. put

Tridesetprva po redu Novosadska Kritična masa zakazana je za petak 31. oktobar u 17 časova. Vožnja počinje, kao i obično, u Limanskom parku, a oko 8,5 km dugačka ruta završiće na Sunčanom keju.

Novosadska Kritična masa je mesečni događaj kojim se promoviše vožnja bicikla, kao zabavan i zdrav način prevoza.

Svaka vožnja je jedinstvena, drugačija, baš kao što je i Kritična masa svakog grada jedinstvena i drugačija. Kritična masa je društveni događaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji poziva sve da učestvuju, bez obzira na godine, pol, imovinski status ili bilo kakva druga lična svojstva :) U vožnjama učestvuju i deca sa roditeljima, ali i stariji sugrađani, slikari, studenti, penzioneri, sportisti, komuteri, cikloturisti, učenici... Bez ikakvih granica!

Prva zajednička vožnja u Novom Sadu održana je 27. aprila 2012. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.