Novosađani nisu krili oduševljenje što su pijace ponovo otvorene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2020, 17:47

Novosađani nisu krili oduševljenje što su pijace ponovo otvorene

Ponuda različite robe na gradskim pijacama sve je veća, a dobra snabdevenost i primamljive cene navele su naše sugrađane da ih posete i kupe sveže sezonsko voće i povrće, a te koje smo zatekli, nisu krili zadovoljstvo što su pijace ponovo počele sa radom.

Uprkos krizi izazvanoj koronavirusom, prodavci kažu da su dobro snabdeveni robom, ali da je trenutno više robe iz uvoza nego od domaćih proizvođača.

Nadležni iz gradske tržnice navode da su sve gradske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pijace dezinfikovane kao i da su prodavcima podeljene maske i rukavice, koje su jedan od osnovnih uslova za rad na tezgama.

“Svaki prodavac je dužan da nosi masku i dužan da nosi rukavice, i ima dezinfekciona sredstva na raspolaganju, svaki kupac je dužan da nosi masku i rukavice, ali odmah da kažem i apelujem na ljude da poštuju to, jer ne poštuje se dovoljno”, rekao je Dušan Bajić, direktor JKP ,,Tržnica“.

Uz propisane mere zaštite, nastavlja se normalan rad novosadskih pijaca, osim Temerinske, Kameničke i Najlon pijace koje će još neko vreme ostati zatvorene, dodaje Bajić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.