Novo radno vreme subotičkog Doma zdravlja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo radno vreme subotičkog Doma zdravlja

SUBOTICA - Od danas, sve ambulante Doma zdravlja radiće od 7 do 20 časova.

"Kolegijum Doma zdravlja doneo je ovu odluku zbog povećanog administrativnog dela posla i ispisivanja recepata, koje zaposleni ne mogu da završe u dosadašnjem radnom vremenu", izjavila je direktorka Doma zdravlja doktorica Ružica Crnjaković, javlja sajt "Radio Subotica".

Ambulante su već letos radile od 7 do 14, i od 13 do 20 časova, ali je radno vreme jesenas ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << skraćeno zbog racionalizacije, objasnila je doktorica Crnjaković.

Pored toga, dežurstvo nedeljom i državnim praznikom u službi Hitne medicinske pomoći i u Dečijem dispanzeru je organizovano u vremenu od 8 do 20 sati, a svaku noć lekari iz subotičkih ambulanti dežuraju u Hitnoj pomoći od 20 do sedam sati ujutro.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.