Novi uslužni centar u Novom Bečeju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi uslužni centar u Novom Bečeju

NOVI BEČEJ - Predsednik opštine Novi Bečej Milivoj Vrebalov otvorio je Uslužni centar opštinske uprave koji treba da poveća efikasnost usluga građanima, navodi se u današnjem saopštenju opštine.

Kako se navodi u Opštini Novi Bečej, izgradnjom Uslužnog centra poboljšaće se organizacija i rad opštinske administracije, kao i komunikacija građana i lokalne samouprave. To znači veću efikasnost u izdavanju uverenja i izvoda iz matičnih knjiga, dozvola, poslovne dokumentacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dečjeg dodatka i ostalih dokumenata na koje građani ostvaruju pravo.

Deo sredstava za izgradnju uslužnog centra, 1,5 miliona dinara, obezbeđena su preko konkursa Ministarstva za upravu i državnu samoupravu Srbije, za dodelu sredstava iz namenskih primanja budžeta Republike, koja se ostvaruju priređivanjem igara na sreću.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.