Novi serijal RTV: Pomeri se s mesta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2015, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi serijal RTV: "Pomeri se s mesta"

Radio-televizija Vojvodine priprema novi serijal. "Pomeri se s mesta" naziv je serije čija je prva klapa pala danas. Do emitovanja, koje je zakazano na jesen, razvijaće se likovi koje ste pratili u okviru novogodišnje serije "Praznična triologija".

Kratki igrani sitkom "Praznična triologija" dobio je epilog. Zahvaljujući rezultatu gledanosti, doživljaje dve novosadske porodice pratićemo tokom novih 24 epizoda, a ekipa ostaje ista: već poznati glumci tumačiće likove koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je izmaštao Vladimir Đurđević, u režiji Slobodana Šuljagića.

"Naša ambicija je da to ne bude samo za gledaoce Vojvodine nego da ode i u region. To je dvojezična serija i nadamo se da će i u Mađarskoj imati svoje gledaoce. Praktično se oba jezika ravnopravno upotrebljavaju i to je jedan kuriozitet i mislim da je jedinstven kada je ovaj žanr u pitanju i da je ovo prvi jezički sitkom svih vremena", kaže Slobodan Šuljagić.

Serija će biti titlovana i na mađarski i na srpski jezik, a u planu je da bude istovremeno emitovana i na prvom i na drugom programu naše televizije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.