Novi bunari u Inđiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jun.2020, 11:57

Novi bunari u Inđiji

Uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, JKP "Vodovod i kanalizacija" iz Inđije realizuje dva važna projekta, potpisana u vreme vanrednog stanja. Reč je o izgradnji baterije bunara B22, kao i nove crpne stanice Inđija-Beška.

Kvalitet vodosnabdevanja u inđijskoj opštini u poslednjih nekoliko godina znatno je poboljšan. Vode ima i dobrog je kvaliteta, kažu građani.  Investiralo se u inđijska izvorišta, i vodovodnu mrežu. Neke >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << investicije realizuju se uz pomoć Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo kojem je prioritet vodovodna mreža u Vojvodini.

U aprilu, tokom vanrendog stanja, potpisana su dva ugovora, o izgradnji baterije bunara B22, i crpne stanice Inđija - Beška. Ove investicije poboljšaće značajno stabilnost vodosnabdevanja u Inđiji i obezbediti dugoročno snabdevanje cele opštine, rekao je predsednik Opštine Inđija, Vladimir Gak.

Kapacitet vodosnabdevanja u Inđiji već je povećan završetkom izgradnje baterije bunara B 25, što je korak bliže ka stvaranju uslova za pokretanje fabrike vode u Inđiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.