Novi Sad - prestonica mladih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2016, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad - prestonica mladih

Evropski omladinski forum sa sedištem u Briselu, objavio je da je Novi Sad i ove godine ušao na užu listu gradova kandidata za Evropsku prestonicu mladih.

Novi Sad će se za tu titulu sada boriti sa francuskim Alijenom, severnoirskim Deri Sitijem i Strabaneom, Mančesterom iz Ujedinjenog Kraljevstva i italijanskom Peruđom.

O ovoj temi za RTV je govorio Vukašin Grozdanović koordinator inicijative "Opens 2019".

Kako je istakao Grozdanović Novi Sad je ozbiljan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kandidat za prestonicu i kontinuirano se radi na tome, a prva stvar je dobijanje kancelarije za mlade.

U Novom Sadu ima preko 60 hiljada mladih, a kako je istakao Grozdanović potrebno je da se više mladih uključi u rad kancelarije mladih.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.