Novi Sad poštuje mere ograničenog kretanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2020, 23:02

Novi Sad poštuje mere ograničenog kretanja

Na ulicama Novog Sada danas tek po koje vozilo, biciklista, šetač, samo oni sa posebnom dozvolom za kretanje. Građani su u kućama od subote u 13 časova.

Na ulicama su i autobusi, organizovani za medicinske radnike. Oni, nakon završene smene, čekaju prevoz.

Šetalište na keju je prazno i ograđeno zaštitnom trakom. U narednim danima tu neće biti šetača, a ni biciklista. U parkovima, slična slika.

Oni koji ovih dana imaju pune ruke posla su dostavljači. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Da apetita ne manjka u vreme izolacije, dokaz su i brojna dostavna vozila. Tako će biti sve do 5 sati ujutru, kada građani mogu da napuste svoje domove, ali isključivo, ako je to neophodno.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.