Novi Sad: Pucnjava na Telepu, jedna osoba povređena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2024, 23:46

Novi Sad: Pucnjava na Telepu, jedna osoba povređena

U četvrtak oko 21:30 dogodila se pucnjava u novosadskom naselju Telep, u kojoj je jedna osoba povređena, potvrdio je za Radio televiziju Vojvodine dr Zoran Krulj, portparol Zavoda za hitnu medicinsku pomoć.

Pucnjava se dogodila na uglu ulica Jovana Popovića i Ilariona Ruvarca, a povređeni muškarac, star 29 godina, zadobio je povrede koje nisu u direktnoj vezi sa upucavanjem vatrenim oružjem.

On je zbrinut na licu mesta i prevezen na odeljenje hirurgije Urgentnog centra u svesnom i stabilnom stanju. Na mestu događaja bile su prisutne jake policijske snage, a obe ulice su bile zatvorene za saobraćaj. Istraga je u toku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.