Novi Sad: Izmena trase autobuske linije broj 12

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2022, 09:09

Novi Sad: Izmena trase autobuske linije broj 12

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od 21. 03. 2022. godine do završetka radova u zoni raskrsnice ulica Ive Andrića i Heroja Pinkija privremeno će biti izmenjena trase autobuske linije broj 12, saopđštilo jhe JGSP Novi Saqd.

SMER Centar - Telep

Od raskrsnice Bulevara cara Lazara i Ulice Ive Andrića autobusi nastavljaju pravo Bulevarom cara Lazara, zatim Bulevarom patrijarha Pavla, skreću levo u Ulicu Feješ Klare do raskrsnice sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ulicom Ćirila i Metodija i dalje nastavljaju redovnom trasom.

SMER Telep - Centar

Od raskrsnice ulica Ćirila i Metodija i Feješ Klare autobusi skreću levo u Ulicu Feješ Klare, desno na Bulevar patrijarha Pavla do raskrsnice Bulevara cara Lazara i Ulice Ive Andrića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Autobusi GSP-a na liniji 12 menjaju trasu kretanja zbog radova

Izvor: Radio 021, 21.Mar.2022

Autobusi GSP-a na liniji 12 od danas, 21. marta promeniće trasu kretanja zbog radova u zoni raskrsnice ulica Ive Andrića i Heroja Pinkija.

Nastavak na Radio 021...

Novi Sad: Privremena izmena trase autobuskih linija 74 i 12

Izvor: Danas, 21.Mar.2022

Trase linija 74 i 12 JGSP-a Novi Sad od danas su izmenjene. Linija 74 Novi Sad-Popovica biće privremeno skraćena, zbog radova na okretnici na Popovici. Polasci iz Novog Sada saobraćaće do raskrsnice Fruškogorskog puta i Majdanske, a od tog mesta će po redu vožnje biti obavljani polasci za Novi...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.