Novi Sad: Dvojac uhapšen zbog droge

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2019, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: Dvojac uhapšen zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su D. K. (1979), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pregledom osumnjičenog i njegovog automobila, policija je pronašla 228 grama amfetamina, 60 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, manju količinu "ekstazija" i marihuane.

D. K. je zadržan do 48 sati i uz krivičnu prijavu priveden u Više javno tužilaštvo u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Novom Sadu.

Posle saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor, do 30 dana.

Za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga osumnjičen je i dvadesetdevetogodišnji Beograđanin.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu pronašli su u njegovom automobilu devet kesica kokaina, sakrivenih u koferu sa garderobom.

Kod njega je pronađena i znatna suma novca, u domaćoj i stranoj valuti, za koju se sumnja da je stečena prodajom narkotika.

Protiv osumnjičenog biće podneta krivična prijava, u redovnom postupku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gotovo 60 kg marihuane zaplenjeno u Užicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu zaplenili su više od 56 kilograma marihuane i uhapsili R.P. (25) iz Podgorice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...Policija je prilikom kontrole saobraćaja na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Stara Pazova: Krivična prijava zbog marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2019, 13:08

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv tridesetjednogodišnjeg muškarca iz Stare Pazove, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...Prilikom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.