Nove nagrade za Novosadski sajam

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Nov.2018, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove nagrade za Novosadski sajam

Nove nagrade za Novosadski sajam, odnosno za kongresni Master centar. Prva je stigla od ljudi iz struke, zaposlenih u kongresnoj i ivent industriji regiona, koji su ih, u oštroj konkurenciji, izabrali za najbolji kongresni centar u jugoistočnoj Evropi. Druga će im biti uručena sutra u privrednoj komori srbije, povodom obeležavanja deset godina uspešne realizacije projekta evropska mreža preduzetništva.

Za samo dve nedelje pioniri i lideri u kongresnom turizmu "Novosadski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sajam", svojoj bogatoj kolekciji priznanja dodao je još dve prestižne nagrade. Ovo je jedna od njih. Kao obrazloženje te nagrade stoji, pored ostalog,da su Novi Sad promovisali  kao idealnu poslovnu destinaciju za održavanje kongresnih i drugih skupova.

Nagrada, koju dodeljuju portal Kongresni turizam i SEEbtm magazin, najboljim i najistaknutijim hotelima i prostorima u kongresnoj industriji za ovu godinu, dodeljena je u 17 kategorija, a Kongresni centar "Master" je, u kategoriji Best Congress Venue, imao najviše glasova.

“Proglašeni smo za najbolji Kongresni centar u Jugoistočnoj Evropi, gde je glasala cela kongresna industrija iz 10 zemalja, blizu 9 hiljada glasova pojedinačnih naših partnera, saradnika i članova žirija. Tako da, izuzetno značajna i nadamo se ne i poslednja ovakvog kvaliteta", izjavila je Andread Knezi, izvršna direktorka kongresnog Master centra.

Novosadski sajam, jedan je od temeljnih stubova za razvoj i afirmaciju kongresnog turizma kod nas i značajno je doprineo tome da Vojvodina bude za korak bliža cilju da postane centar kongresnog turizma u ovom delu Evrope.

Knezijeva ističe da ključ njihove uspešnosti leži u kontinuiranom praćenju savremenih tendencija u kongresnoj industriji ali i u činjenici da se njihovo poslovanje u proteklih 12 godina temelji na sinergiji  između privatnog i javnog sektora. Nagrade, poput Seebtm-ove ali i one koja će im sutra biti dodeljena u Privrednoj komori Srbije, samo su još jedna potvrda da je Kongresni Master centar motor kongresnog turizma u ovom delu Evrope.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.