Nove grupe u vrtiću u Bečeju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Sep.2019, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove grupe u vrtiću u Bečeju

U toku avgusta predškolska ustanova "Labud Pejović" je dobila odobrenje za otvaranje novih grupa. Tako su od septembra primljena i deca koji su od juna bili na listi čekanja.

Posle majskog upisnog roka zbog velikog interesovanja osamdesetoro dece je bilo na listi čekanja, međutim po saglasnosti Ministarstva finansija vrtić u Bečeju je otvorio nove vaspitno-obrazovne grupe.

Osim otvaranja novih grupa do oktobra će biti završena i rekonstrukcija nekoliko objekata >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << predškolske ustanove.

Osim unutrašnjeg krečenja objekata u Novom Selu i u Doljnjem Gradu biće zamenjena i stolarija u vrtiću Kolibri u Bečeju, kao i u vrtiću u Bačkom Petrovom Selu.

Vrtić ove godine u 14 objekata ima 52 radne grupe. Po najavama, za sledeću godinu će biti nepohodno i otvaranje nove jaslene grupe.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.