Nova opštinska vlast u Bačkoj Palanci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Nov.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova opštinska vlast u Bačkoj Palanci

BAČKA PALANKA - Nova skupštinska većina u Bačkoj Palanci sa 24 od ukupno 42 odbornika, koju čine odborničke grupe DS, SPS, G 17 plus i D S S-a kao i jedan samostalni odbornik, razrešila je danas dosadašnje i izabrala nove opštinske funkcionere.

Novi predsednik opštine je Kosta Stakić, funkcioner DS, njegov zamenik je Spomenka Rokvić, član G 17 plus, predsednik Skupštine opštine je Zdravka Milanković iz DS, a izabran je i novi sastav Opštinskog veća.

Sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tih funkcija su razrešeni Dragan Bozalo, Zoran Jovičin i Boris Kuzmanović, sva trojica iz SRS-a, a razrešeni su i dosadašnji članovi Opštinskog veća.

Sadašnja koalicija formirana je 18. oktobra pošto su odborničke grupe SPS sa četri i DSS sa tri, kao i jedan samostalni odbornik napustili dotadašnju vladajuću većinu u kojoj je bilo najviše, 18, odbornika SRS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za vlast u Nišu konkursi su farsa i gubljenje vremena

Izvor: Politika, 03.Nov.2008

Iako je najavljivano da će se direktori gradskih javnih preduzeća birati na konkursima, kako bi priliku dobili najstručniji i najsposobniji kadrovi, niška vladajuća koalicija se ipak odlučila za direktna imenovanja ..Niš – Skupštinska većina u Nišu, koju čine odbornici DS-a, G 17 plus...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.