Nova kampanja Turističke organizacije Vojvodine Vojvođansko selo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Sep.2021, 08:52

Nova kampanja Turističke organizacije Vojvodine "Vojvođansko selo"

Šta sve nude sela u Vojvodini, da li je selo samo poljoprivreda, koje je najveće, a koje najmanje selo u Vojvodini, zašto Vojvodinu nazivaju dinamična i uzbudljiva ravnica, sve to i još mnogo zanimljivosti saznaćete u predstojećoj kampanji Turističke organizacije Vojvodine pod nazivom “Vojvođansko selo”.

Kampanja će se realizovati u narednom periodu na društvenim mrežama Turističke organizacije Vojvodine.

Seoski turizam poslednjih godina beleži svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ekspanziju, savremeni turista se sve češće odlučuje za ovakav vid odmora, koji mu donosi rasterećenje od užurbanih gradskih tokova. Seoska naselja koja predstavljaju spoj prirode i jedinstvenih ambijentalnih celina, pružaju posetiocima autentičan doživljaj.

Ako se odlučite za ovakav vid odmora u Vojvodini, možete uživati tradicionalnim gastronomskim specijalitetima, čarima prirode, upoznati se starim zanatima, običajima, tradicijom naroda koji žive u ovim naseljima, pa i uključiti se u seoske poslove.

Mnogobrojni dodatni sadržaji su često deo ponude seoskih domaćinstva, kao što su škole jahanja, izleti u prirodu, različite radionice i još mnogo toga. Sela u Vojvodini se razlikuju po mnogo čemu, ali ono što spaja sva sela u Vojvodini, jeste srdačnost domaćina.

Svako selo u Vojvodini ima svoju jedinstvenu priču i upravo je to ono što vam prenosimo u narednom periodu kroz kampanju “Vojvođansko selo”.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.