Noć knjige 17. juna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2016, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Noć knjige" 17. juna

Četrnaesta regionalna manifestacija "Noć knjige" biće održana 17. juna u "Laguninim" klubovima čitalaca i knjižarama "Delfi" širom Srbije i regiona, a program će trajati od 17 sati do ponoći.

"Noć knjige" će se održati u Beogradu i u još 20 gradova u Srbiji, a regionalni karakter ovoj manifestaciji daju "Lagunini" klubovi čitalaca u Banjaluci, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću, što u zbiru daje 26 gradova učesnika.

To će, prema najavama organizatora, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << biti prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe novi svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja.

Popust na "Lagunina izdanja za kupovinu jedne knjige biće 25 odsto, za dve knjige 30 odsto, za tri knjige 35 odsto, a za četiri i više knjiga 40 odsto.

Popust na strana izdanja biće 20 odsto, a naslovi ostalih izdavača biće sniženi do 20 odsto. Cene raznovrsnog gift asortimana biće snižene za 10 odsto.

"Noć knjige" je manifestacija koja se već sedam godina održava u Srbiji i regionu.

Dva puta godišnje, u junu i decembru, za samo nekoliko sati "Lagunine" klubove čitalaca i knjižare "Delfi" poseti nekoliko desetina hiljada čitalaca i kupaca.

Broj posetilaca "Noći knjige" raste iz godine u godinu, a sama manifestacija se širi po regionu i pruža priliku čitaocima da kupe knjige po povoljnim cenama, upoznaju se sa novim naslovima i druže sa domaćim piscima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.