Na Horgošu teretna vozila čekaju dva sata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Apr.2021, 06:44

Na Horgošu teretna vozila čekaju dva sata

Automoto savez Srbije upozorava vozače na maglu i sumaglicu na putevima koji prolaze duž reka, po kotlinama i klisurama ali i na mostovima, te savetuje opreznu vožnju.

U saopštenju koje je dostavio medijima AMS navodi da će se večeras od 23 do 24 časa obavljati radovi na otklanjanju kvarova na mreži javnog osvetljenja na deonici od petlje Lasta ka Sava Centru.

Radovi će se izvoditi u pokretu u preticajnoj traci.

Za sutra su od 7 do 16 časova planirani >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << radovi na postavljanju induktivnih petlji u kolovoz na deonici Surdulica - Vlasina (Okruglica), kod mesta Vlasina (Okruglica), a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Od 14. aprila izmenjen je režim saobraćaja na kolovoznoj traci auto-puta u smeru od Beograda ka Nišu, pa su za saobraćaj zatvorene preticajna i vozna traka, dok će se saobraćaj u smeru ka Nišu odvijati zaustavnom trakom.

Uključenje ka Nišu iz pravca Umčara je zatvoreno za saobraćaj do daljnjeg.

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17.15 časova nema zadržavanja na putničkim terminalima. Na teretnim vozila čekaju,na prelazu Horgoš 120 minuta, a na prelazima Kelebija, Batrovci i Sremska Rača 60 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Niske temperature, opasnost od poledice i proklizavanja

Izvor: B92, 15.Apr.2021

Beograd -- Padavine su prestale, ali hladan vazduh koji u planinskim predelima spušta temperaturu oko nultog podeljka, donosi opasnost od poledice i proklizavanja...Ta opasnost postoji i na onim mestima gde je zbog magle ili sumaglice kolovoz mokar, upozorava jutros AMSS...U drugom delu dana očekuje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.