Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 10.Dec.2023, 10:21

Niš: Predsednik Vučić sastao se sa predsednikom Bugarske

NIŠ – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Nišu sa predsednikom Republike Bugarske Rumenom Radevim. Posle radnog doručka, Vučić i Radev će obići kontrolnu sobu gasne stanice u Nišu, a potom će, zajedno sa predsednikom Azerbejdžana Ilhamom Alijevim prisustvovati ceremoniji obeležavanja puštanja u rad Gasnog interkonektora Srbija- Bugarska. Nakon toga prusutnima će […]
Vest Niš: Predsednik Vučić sastao se sa predsednikom Bugarske objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić se sastao u Nišu sa bugarskim predsednikom Radevim

Izvor: Danas, 10.Dec.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Nišu sa svojim bugarskim kolegom Rumenom Radevim uoči ceremonije obeležavanja puštanja u rad gasnog interkonektora Srbija–Bugarska.

Nastavak na Danas...

VIDEO: Vučić gostima objasnio "glupa pravila" u Srbiji, ali ipak poslao predizbornu poruku

Izvor: Radio 021, 10.Dec.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je sa kolegama iz Bugarske i Azerbejdžana, Rumenom Radevim i Ilhamom Alijevim, pustio u rad gasnu interkonekciju Srbija-Bugarska.

Nastavak na Radio 021...

Vučić: Razgovarao sam sa Alijevim o svim važnim temama od interesa za dve zemlje

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 10.Dec.2023

NIŠ – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je na današnjem sastanku sa predsednikom Azerbejdžana Ilhamom Alijevim razgovarao o svim važnim temama od interesa za bilateralne i ekonomske odnose dve zemlje, ali i o aktuelnim geopolitičkim pitanjima koje opterećuju region i ceo svet....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.