Neuspešna prodaja Grafosrema iz Šida

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Okt.2014, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neuspešna prodaja "Grafosrema" iz Šida

Akcionarsko društvo izdavačke i grafičke delatnosti "Grafosrem" u stečaju iz Šida, čija imovina je bila procenjena na 25,64 miliona evra, nije prodato danas na aukciji održanoj u Agenciji za privatizaciju.

Zaključno sa 7. oktobrom nije uplaćen nijedan depozit i nije dostavljena nijedna bankarska garancija za učešće na javnom prikupljanju ponuda za kupovinu tog stečajnog dužnika kao pravnog lica, pa je prodaja proglašena neuspešnom, saopštila je Agencija za privatizaciju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Neuspješna prodaja „Grafosrema“ iz Šida

Izvor: Capital.ba, 14.Okt.2014

BEOGRAD, Akcionarsko društvo izdavačke i grafičke djelatnosti „Grafosrem“ u stečaju iz Šida, čija imovina je bila procijenjena na 25,64 miliona evra, nije prodato danas na aukciji održanoj u Agenciji za privatizaciju Srbije. Zaključno sa 7. oktobrom nije uplaćen nijedan depozit i nije dostavljena...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.