Izvor: Blic, 23.Feb.2018, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestao čovek u Novom Sadu, porodica moli za pomoć

Radomir Ratko Zec (44) poslednji put je viđen 8. januara 2018. godine u svojoj kući u Novom Sadu u naselju Klisa, ulica Mirka Kodića bb i od tada mi se gubi svaki trag.

Kako kaže njegova supruga Aleksandra Zec, njegov pasoš pronašli su u blizini njihove kuće na kružnom toku i to je sve što su do sada saznali o njegovom nestanku.

Porodica je zabrinuta i ako ga neko vidi ili ima bilo kakve informacije o njemu, moli da pozovu broj telefona 060/169-1309.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nestao muškarac u Novom Sadu, porodica moli za pomoć

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2018

Porodica Radomira Ratka Zeca iz novosadskog naselja Klisa poziva sve sugrađane da im pomognu da se Ratko pronađe, preneo je portal NS uživo...Broj na koji se građani mogu javiti članovima porodice, ukoliko poseduju bilo kakvu informaciju o čoveku sa fotografije je 060 169 1309...Radomir Ratko Zec...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.