Nenajavljeni obilasci najbolji način da se uoče problemi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Sep.2017, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nenajavljeni obilasci najbolji način da se uoče problemi"

Obilazeći nenajavljeno gradilišta resorna ministarka Zorana Mihajlović kaže da je to najbolji način da se uoče eventualni problemi. 

Iako joj neki priprisuju da takvim potezima ljuti, pre svega kineske partnere na Koridoru 11, ona za RTV kaže da samo radi svoj posao.

"Ja sam navikla da primam kritike, mnogi su se pobunili, međutim, to je dodatni podstrek izvođačima da rade još bolje", rekla je Mihajlovićeva.

"Kad kod smo se pojavljivali na koridorima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nenajavljeno, onda se tamo tačno vidi realno stanje, može se sa radnicama razgovarati opušteno i otvoreno i onda je skroz jasno da li postoje problemi na gradilištu", dodala je ona.

"Ja nisam od onih koji sede u kancelariji ili kabinetu i dobijaju izveštaje. Ja moram da vidim stvari na terenu, jer je to jedini način da se stvari poguraju. Imali smo probleme na Žeželjevom mostu, pa smo zvali vlasnika i pričali sa njim i rešili problem", zaključila je ministarka.

Intervju sa Zoranom Mihajlović možete pogledati na našem Prvom program, danas od 18 časova i 40 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.