Nejmar ostaje u PSŽ-u, Barsa ga neće?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2019, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar ostaje u PSŽ-u, Barsa ga neće?

Najbolji fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar da Silva definitivno se ovog leta neće vratiti u Barselonu, potvrdio je potpredsednik katalonskog kluba Đordi Kardoner.

Kardoner je poručio da nije realno da brazilski majstor ponovo dođe na Nou Kamp.

"U ovom trenutku ne postoji "Slučaj Nejmar", kao što je rekao predsednik Bertomeu. Previše je komplikovano... Pasivni smo, iako znamo da je Nejmar rekao da nije zadovoljan u Parizu i želi da reši situaciju", rekao je Kardoner.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Barselona nije pričala sa Nejmarom, uprkos brojnom pisanju medija širom Evrope, poručuje čelnik Katalonaca.

"Postoji veliki respekt između klubova i ukoliko budemo hteli transfer Nejmara onda ćemo pričati. Danas nije vreme, nema ništa od toga", zaključio je on.

Nejmar je iz Barselone, uz dosta pompe i nesuglasice sa klupskim čelnicima, pre dve godine prešao u Pariz za neverovatnih 222 miliona evra i "poremetio" transfer tržište jer su svim igračima naglo skočile cene.

Samo dve godine kasnije Nejmar želi da napusti PSŽ, Barselona je otpala kao opcija, a verovatno i Real Madrid koji je već uložio preko 300 miliona evra ovog leta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.