Naučite da heklate u Volonterskom centru Vojvodine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2015, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naučite da heklate u Volonterskom centru Vojvodine

Treća po redu radionica heklanja održaće se danas od 17 časova u Volonterskom centru Vojvodine, Šafarikova 29, u Novom Sadu.

Uz podsećanje za one koji su propustili prethodne časove, učiće se heklanje u krug poluvisokim i visokim stubićima, kao i bod školjke, kaže se u najavi. Za današnji čas predviđeno je i savladavanje izrade rukavica bez prstiju.

Radionice su besplatne, pa je potrebno da polaznici ponesu heklice i konac na kome će učiti.

Zainteresovani se mogu prijaviti putem mejla klub@volontiraj.rs.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Petak sa psihoterapeutom: "Psihologija blama"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2015, 09:46

U klubu SKCNS "Fabrika" u Novom Sadu danas u 17.30 časova održaće se još jedan razgovor u okviru ciklusa Petak sa psihoterapeutom - "Psihologija blama"...Gost će biti REBT tarepeut Vladan Beara, koji će demonstrirati terapisjku seansu sa dobrovoljcima iz publike i pomoći im da se "razblamiraju",...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.