Natprosečno toplo, maksimalna dnevna do 18 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Dec.2019, 01:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Natprosečno toplo, maksimalna dnevna do 18 stepeni

Ujutro na jugozapadu i jugu ponegde magla. U većini krajeva promenljivo oblačno sa sunčanim periodima, samo na jugu i istoku mestimično sa kratkotrajnom kišom. 

Vetar slab i umeren jugoistočni, u košavskom području jak, na jugu Banata povremeno sa olujnim udarima. Najniža temperatura od 0 do 8, a najviša od 13 do 18 stepeni.

Do kraja sedmice zadržaće se natprosečno toplo vreme, tokom dana u većini krajeva suvo. Samo je na jugu ponegde moguća kratkotrajna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kiša. U planinskim predelima i kosavskom području jugoistočni vetar biće u pojačanju.

Za vikend pretežno oblačno i vetrovito mestimično sa kišom. Više padavina očekuije se u nedelju u severnim i zapadnim krajevima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.