Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2023, 16:28

Nastavljeni radovi na izgradnji kružne raskrsnice

Nakon prazničnog perioda nastavljeni su intenzivni radovi na izgradnji kružne raskrsnice. Trenutno se izvode radovi na mašinskom iskopu zemlje za saobraćajnicu na Bulevaru cara Lazara, od zone kružne raskrsnice prema TC "Promenadi", kao i u Fruškogorskoj ulici, prema Bulevaru cara Lazara. Ovi radovi se izvode paralelno sa izradom nasipa od peska na obe saobraćajnice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Aktuelni radovi na izgradnji kružne raskrsnice

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 21.Apr.2023

NOVI SAD – Nakon prazničnog perioda nastavljeni su intenzivni radovi na izgradnji kružne raskrsnice. Trenutno se izvode radovi na mašinskom iskopu zemlje za saobraćajnicu na Bulevaru cara Lazara, od zone kružne raskrsnice prema TC „Promenadi“, kao i u Fruškogorskoj ulici, prema Bulevaru cara...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.