Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Mar.2023, 13:23

Nastavljaju se radovi na izgradnji kružne raskrsnice Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice

Na izgradnji kružne raskrsnice Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice u toku je izrada kolovozne konstrukcije u zoni kružnog toka i delu Fruškogorske ulice. U skladu sa povoljnim vremenskim uslovima, za sutra je planirano postavljanje BNS (bitumiziranog nosećeg sloja) na ovoj deonici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Odmiču radovi na izgradnji kružne raskrsnice

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 31.Mar.2023

NOVI SAD – U trenutnoj fazi radova na izgradnji kružne raskrsnice Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice, u toku je izrada kolovozne konstrukcije u zoni kružnog toka i delu Fruškogorske ulice. U skladu sa povoljnim vremenskim uslovima, za sutra je planirano postavljanje BNS (bitumiziranog nosećeg...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.