Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Mar.2024, 13:45

Nasiljem i govorima mržnje protiv crkve i srpskog naroda: “Nasiljem protiv Srbije” bi da nas vrati u godine nemira uz pomoć Zapada!

SRBIJA – Govori mržnje, vređanja i huškanja od pripadnika koalicije “Nasiljem protiv Srbije” i njima naklonjenih medija su toliko uzeli maha da se u društvu pravi atmosfera linča crtajući na taj način mete na čelu nedužnih ljudi. Da li ima neko razuman u redovima opozicije kome je njegova država važnija od stranog novca i ko […]
Vest Nasiljem i govorima mržnje protiv crkve i srpskog naroda: “Nasiljem protiv Srbije” bi da nas vrati u godine nemira uz pomoć Zapada! objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

"Nasiljem protiv Srbije bi da nas vrati u godine nemira uz pomoć Zapada"

Izvor: B92, 07.Mar.2024

Govori mržnje i vređanja od koalicije "Srbija protiv nasilja" i njima naklonjenih medija uzeli su maha, te se u društvu pravi atmosfera linča, piše "24sedam"...Sveštenik B. M. iz Novog Sada, fizički je napadnut juče u poslepodnevnim časovima, u novosadskom naselju Liman, prilikom obavljanja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.