Napreduje gradnja škole u Mačvanskoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2017, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napreduje gradnja škole u Mačvanskoj Mitrovici

Izvođač druge faze radova na izgradnji škole Mačvanske Mitrovice je uveden u posao i radovi se obavljaju ubrzanom dinamikom, jer su se za to stvorili uslovi.

Novac je obezbeđen putem konkursa Ministarstva privrede i zajedničkim sredstvima sa Gradom Sremska Mitrovica ulazi se u završne radove, prema rečima gradonačelnika Vladimira Sanadera.

Poslovi druge faze izgradnje škole u Mačvanskoj Mitrovici napreduju dobro, kažu u školi. Radi se na više pozicija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Ono što je veoma bitno, ističe rukovodstvo, u toku su radovi na postavljanju sistema grejanja, a i radijatori su stigli.

Obezbeđen je i jedan deo nameštaja uz pomoć Ministarstva prosvete. To je samo jedan deo, a ostatak se očekuje da stigne do 5. decembra.

Reč je o nameštaju za učionice, a nakon toga i administrativne prostorije. Sanader veruje da je realno očekivati uvođenje đaka u novu školu od iduće školske godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.