Napao ženu, udario policajca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2017, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napao ženu, udario policajca

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi su, po nalogu nadležnog tužioca, odredili zadržavanje do 48 časova D. M. (57), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i napad na službeno lice u obavljanju službene dužnosti.

Kako je saopšteno iz MUP-a, on se tereti da je verbalno i fizički napao suprugu, a zatim udario policajca u intervenciji i oboma naneo lake telesne povrede.

Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Staroj Pazovi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen nasilnik iz Stare Pazove: Tukao ženu, pa napao policajca

Izvor: Telegraf.rs, 06.Mar.2017

D.M. (57) iz Stare Pazove, uhapšen je zbog sumnje da je verbalno i fizički napao suprugu, a zatim udario i policajca tokom vršenja službene dužnosti...D.M. im je oboma naneo lake telesne povrede...Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biti doveden na saslušanje u Osnovno javno...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.