Nakon predaje policiji Danijelu Janošu, osumnjičenom za učešće u ubistvu Uroša Stojanovića, određen pritvor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Sep.2021, 13:06

Nakon predaje policiji Danijelu Janošu, osumnjičenom za učešće u ubistvu Uroša Stojanovića, određen pritvor

Viši sud u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana Danijelu Janošu koji se sinoć predao novosadskoj policiji, a u toku dana biće izveden pred tužioca na saslušanje, rečeno je Tanjugu u tom sudu.

Janoš je jedan od osumnjičenih za učešće u podmuklom ubistvu MMA borca Uroša Stojanovića i ranjavanja Goranje Kovačevića Goranca 2. septembra u Cankarevoj ulici.

Drugi osumnjičeni za ovo ubistvo B.D. i dalje je u bekstvu i za njim je raspisana poternica. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Janošu je pritvor određen iz svih zakonskih razloga - zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, da ne bi u kratkom roku ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti, rekla je Tanjugu portparolka suda Jelena Ostojin.

Više javno tužilaštvo sprovodi istragu protiv B.D. i J.D. zbog krivičnog dela teško ubistvo na podmukao način, za koje je zaprećena kazna zatvora od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor, kao i zbog krivičnog dela i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnim materija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JANOŠU ODREĐEN PRITVOR: Osumnjičeni za ubistvo MMA borca u Novom Sadu danas pred tužiocem

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2021

Janoš je jedan od osumnjičenih za učšće u podmuklom ubistvu MMA borca Uroša Stojanovića i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca 2. septembra u Cankarevoj ulici...Viši sud u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana Danijelu Janošu koji se sinoć predao novosadskoj policiji, a u toku dana biće...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.