Najpreplaćeniji glumac u Holivudu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Dec.2016, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najpreplaćeniji glumac u Holivudu

Džoni Dep je najpreplaćeniji glumac prema analizi magazina "Forbes".

Ovaj glumac je već drugu godinu zaredom na prvom mestu liste najpreplaćenijih glumaca Holivuda, nakon što je preskupi film "Alice Through the Looking Glass" probudio razočaravajuće nisko interesovanje publike. Na slabu popularnost ovog filma uticao je i skandal koji se vezuje za navodno nasilje u porodici između Džonija Depa i njegove bivše supruge Amber Herd.

Uprkos tome što filmovi u kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << igra zarađuju drastično manje novca od uloženog (nastavak sage o Alisi inkasirao je svega 77 miliona), Dep je od svog angažmana odlično zaradio i kompanijama doneo samo 2,80 dolara na svaki dolar koji mu je plaćen.

Raniji "šampion" u ovoj kategoriji Vil Smit, sada je na drugom mestu, nakon što njegova drama "Concussion" nije donela očekivane rezultate.

Jedina žena na listi (deveto mesto) je Džulija Roberts čiji su filmovi "Money Monster" i "Mother's Day" prošli gotovo nezapaženo.

Predstavljamo vam listu najpreplaćenijih glumaca:

Džoni Dep – "vratio" kompaniji 2,80 dolara na svaki dolar koji je zaradio

Vil Smit – pet dolara na 1 dolar

Čening Tatum - 6 dolara na 1 dolar

Vil Ferel – 6,50 dolara na 1 dolar

Džordž Kluni – 6,70 dolara na 1 dolar

Adam Sendler - 7,60 dolara na 1 dolar

Mark Volberg – 9,20 dolara na 1 dolar

Leonardo Dikaprio – 9,9 dolara na 1 dolar

Džulija Roberts – 10,8 dolara na 1 dolar

Bredli Kuper – 12,1 dolara na 1 dolar

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.