Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 14.Jul.2023, 08:09

Najlukaviji na delu: Kako je jedan pas prevario ribu svojim genijalnim trikom (VIDEO)

Mešanac pitbula i labradora postao je pravi hit na internetu. Njegov vlasnik podelio je snimak na TikTok-u na kojem pas na jedinstven način lovi ribu.   @brianjanicki851 Who needs a fishing pole??#My dog Chance# #hot ♬ original sound – Brian Janicki851 Na snimku se vidi kako pas delimično uranja u vodu, dok drži parče hleba ispred […]
Vest Najlukaviji na delu: Kako je jedan pas prevario ribu svojim genijalnim trikom (VIDEO) objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Lukavi pas poslužio se sjajnim trikom kako bi uhvatio ribu (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jul.2023

Mješanac pitbulla i labradora postao je viralna senzacija nakon što je njegov vlasnik na TikToku objavio snimak na kojem pas hvata ribe na sasvim neobičan način.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.