Nagrađeni najuspešniji učenici Rumske opštine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2022, 11:43

Nagrađeni najuspešniji učenici Rumske opštine

Za najbolje đake iz Rumske opštine priređena je svečana dodela Vukovih diploma i nagrada. Predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić je uručila ukupno 100 vukovih diploma, kao i novčane nagrade najuspešnijim učenicima osnovnih i srednjih škola.

Marljivo učenje, uložen izuzetan trud tokom osmogodišnjeg školovanja svakako zaslužuje pohvalu i nagradu. A, poseban vetar u leđa za nastavak daljeg školovanja je svakako prepoznavanje tog rada.

Upis na željeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << fakultet, dalje usavšavanje ciljevi su rumskih maturanata. A, sve je to lakše kada su postignuti dobri rezultati.

Njihov uspeh, predanost, marljiv rad obavezuju zajednicu u kojoj žive da neprestano ulaže u unapređenje uslova obrazovanja, te je ove godine iz lokalnog budžeta nagrađeno stotinu 16 najuspešnijih đaka rumskih škola.

Nakon uručenja nagrada i diploma za sve prisutne je na gradskom trgu priređena svečanost koju su priredili mališani iz hora “Zvončići” kao i rok bend “Pogrešno skretanje” sačinjen od rumskih gimanzijalaca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.