Na severu Banata svi putevi prohodni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2019, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na severu Banata svi putevi prohodni

Tokom protekle noći i u prepodnevnim satima nije bilo intenzivnijih snežnih padavina na severu Banata. Svi putevi su prohodni, a ledena kiša i povremeni slab sneg nisu prouzrokovali veće probleme u redovnom odvijanju saobraćaja, jer se zbog soli na kolovozu nije stvarala poledica. Najniža temperatura izmerena danas u Kikindi bila je -1 stepen.

Zimsko održavanje gradskih saobraćajnica na teritoriji Kikinde povereno je preduzeću "Graditelj NS", dok je za poslove održavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << državnih, magistralnih puteva angažovan subotički "Vojput". Prema informacijama iz gradskog Štaba zimske službe, u pripravnosti je dovoljan broj vozila, mehanizacija će prema potrebi biti angažovana za neophodne intervencije, a obezbeđene su i dovoljne količine soli.

Kako je za RTV potvrđeno u Saobraćajnoj policiji PU Kikinda, u protekla 24 sata nije bilo saobraćajnih nezgoda, ali se zbog aktuelnih vremenskih prilika vozačima savetuje dodatni oprez i, pre svega, brzina prilagođena uslovima na putu.

Prema prognozama meteorloga, tokom popodneva i večeri očekuju se jače snežne padavine i na severu Banata, pa će shodno vremenskim prilikama i stepen pripravnosti dežurnih zimskih službi biti podignut na viši nivo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.