Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2024, 07:07

Vučić u Mostaru: Da imamo više iskrenosti u budućnosti jedni prema drugima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas na otvaranju Sajma privrede u Mostaru da se nada da ćemo imati više iskrenosti u budućnosti jedni prema drugima - i u srpsko-hrvatskim i u srpsko-bošnjačkim odnosima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na sajmu privrede u Mostaru se predstavlja 26 srpskih firmi, očekuju dobre poslove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2024

Na 25. Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru koji je počeo danas više od 100 privrednika iz Srbije očekuju dobre sastanke, nove kontakte, poslove i veći izvoz. 

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Apr.2024

Kompanija m:tel dio je 25. Sajma privrede u Mostaru u okviru kojeg će do 20. aprila predstaviti najmodernija rješenja za poslovne korisnike pred 800 izlagača iz više od 30 država svijeta. Svečanom otvaranju ovogodišnjeg Sajma prisustvovala je i generalna direktorka kompanije m:tel Jelena ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.