Na Štrandu sefovi za iznajmljivanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2011, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Štrandu "sefovi" za iznajmljivanje

NOVI SAD -

Letnja sezona na Štrandu polako se zahuhtava, a iz dana u dan sve veći broj građana spas od visoke temperature i priliku da se osveže traže upravo na novosadskom kupalištu. Iako je to verovatno najbolji način da se rashladite i provedete prijatan dan kraj Dunava, uživanje mogu da vam pokvare lopovi koji neretko znaju da dok se vi kupate pokupe sve stvari koje ste doneli sa sobom.

Iako postoji redarska služba, u punoj sezoni kada na gradskom kupalištu bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << po nekoliko hiljada ljudi teško je voditi računa baš o svakoj tašni koja je ostavljena bez nadzora.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.