Na Horgošu teretna vozila čekaju pet sati, sutra radovi na Pančevačkom mostu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2022, 18:24

Na Horgošu teretna vozila čekaju pet sati, sutra radovi na Pančevačkom mostu

 

Na deoncii Leskovac-Lebane (Bošnjace) od sutra od 8 časova do 30. juna do 8 časova odvijaće se radovi na rehabilitaciji kolovoza. Za vreme izvođenja radova doći će do obustave saobraćaja od mesta Donje Sinkovce do mesta Donje Trnjane.

Na deonici Leskovac - Vranje, u tunelima Predejane i Manajle od 21. juna odvijaju se radovi na redovnom održavanju. Radovi se odvijaju najpre u desnoj cevi tunela Predejane, u smeru ka Vranju, a potom u desnoj cevi tunela Manajle. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Po završetku radova desnih tunelskih cevi prelazi se na kontra smer odnosno u levu cev tunela Manajle i Predejane.

Radovi na pojačanom održavanju puta uz izmenu režima saobraćaja i na putu Zrenjanin - Ečka i to u zoni raskrsnice ulica Nikole Pašića, Birčaninove, Nušićeve, Beogradske i Dositeja Obradovića. Za vreme izvođenja radova na navedenoj raskrsnici saobraćaj iz pravca ulice Nikola Pašić ka Beogradskoj ulici odvija se naizmeničnim propuštanjem vozila, dok je pristup iz ulica Birčaninove, Nušićeve i Dosteja Obradovića onemogućen.

Na deonici Bajina Bašta-Perućac do 1. septembra od 7 do 22časova planirani su radovi na sanaciji klizišta Bušinsko polje, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.10 časova na graničnim prelazima Šid i Kelebija, na izlazu iz zemlje teretna vozila čekaju 240 minuta, na prelazu Batrovci 180 minuta, a na Horgošu 300 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

STANJE NA PUTEVIMA Na Horgošu teretna vozila čekaju pet sati

Izvor: Blic, 28.Jun.2022

Na Pančevačkom mostu sutra od 9 i 30 do 13 i 30 planirani su radovi na demontaži i postavljanju nove pešačke i mostovske ograde.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.