Na Horgošu se čeka 90, na Gradini 100 minuta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2022, 10:02

Na Horgošu se čeka 90, na Gradini 100 minuta

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.45 časova, na Horgošu, na izlazu, zadržavanje za putnička i teretna motorna vozila je 90 minuta.

Na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta, a na Preševu, na izlazu, 240 minuta, saopštili su Putevi Srbije.

Na na Gostunu, na izlazu, vozila čekaju 60 minuta kao i na Batrovcima, na Gradini, na ulazu, 40, a na izlazu zadržavanje za putnička motorna vozila je 100 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << minuta. Na Gostunu, na izlazu, vozila čekaju 30 minuta,

na Jabuki, na izlazu, isto 30 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

U Pančevu na raskrsnici kod Prvomajske obustava saobraćaja

U Pančevu, kod raskrsnice ulica Prvomajska i Žarka Zrenjanina na snazi je obustava saobraćaja, saopštili su Putevi Srbije.

Na putu Kneževac - Štavalj sutra od 7 do 16 časova- biće obustavljen saobraćaj zbog izvođenja asfalterskih radova. Alternativni putni pravac za vreme obustave saobraćaja: Duga Poljana - Karajukića Bunari - Raždaginja - Sjenica.

Auto-put E-70 do 19. avgusta zbog radova na izgradnji budućeg auto-putu Ruma - Šabac, izmenjen je režim saobraćaja u zoni petlje Ruma, u oba smera. Za saobraćaj zatvorene preticajne saobraćajne trake, dok se saobraćaj odvija voznim saobraćajnim trakama.

Velika Lomnica - Buci - Jastrebac do 19. avgusta od 8.30 do 12 časova i od 14 do 17 časova, na snazi obustava saobraćaja. U periodima od 12 do 14 i nakon 17 časova, saobraćaj će se odvijati normalno.

Mali Požarevac - Mladenovac, kod nadvožnjaka Selters do 5. septembra od 7 do 17 časova- radovi na kolovozu, uz naizmenično propuštanje vozila i alternativno za putnička motorna vozila gradskim saobraćajnicama.

Na deonici Zrenjanin (Ečka) - Ečka, u ulicama Žitni trg, Vojvode Bojovića i Nikole Pašića do 12 časova danas, zbog održavanja manifestacije ,,Dani piva" u Zrenjaninu obustavljen saobraćaj. Saobraćaj se odvija lokalnim saobraćajnicama, shodno privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Do 21. avgusta u periodu od 8 do 15 časova, izvode se radovi na održavanju rigole na delu državnog putu I A reda broj 2, na deonici Surčin - Obrenovac, u smeru ka Surčinu.

Tokom izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka. Do 21. avgusta u periodu od 8 do 15 časova izvode se radovi na redovnom održavanju putnog pojasa na delu državnog puta I A reda broj 2, na deonici Takovo - Preljina, u smeru ka Surčinu.

Tokom izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.