Na Horgošu, Kelebiji i Batrovcima teretnjaci čekaju 4 sata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2019, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Horgošu, Kelebiji i Batrovcima teretnjaci čekaju 4 sata

Prohodnost puteva je dobra, saobraćaj se na glavnim putnim pravcima I i II reda odvija bez zastoja i prekida, ali usporeno, na onim deonicama na kojima su radovi u toku, a gde je pored strpljenja vozačima potrebna i dodatna opreznost, poručuju iz AMSS.

Navode i da na naplatnim stanicama nema zadržavanja, a da se putničkim terminalima graničnih prelaza vozila ne zadržavaju duže od pola sata.

Na teretnim terminalima se čeka duže, na Horgošu, Keleb i Batrovcima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 240 minuta, a na prelazu Šid 360 minuta.

Na graničnom prelazu Mali Zvornik-Novi most, na izlazu iz zemlje obustavljen je saobraćaj za teretna vozila sa robom, zbog prebukiranosti carinskog terminala kod susednog graničnog organa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.