NS: Vozila na poklon vatrogascima i zatvoru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Feb.2016, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Vozila na poklon vatrogascima i zatvoru

Grad Novi Sad dodelio je danas Vatrogasnoj savezu Novog Sada i Okružnom zatvoru dva vozila koja je gradu ustupila Železara Smederevo, a gradonačelnik Miloš Vučević je rekao da veruje da će doprineti još boljem radu tih ustanova.

Vučević je posebno istakao ulogu direktora Železare Smederevo Petera Kamaraša, za koga je rekao da mu je Novi Sad posebno na srcu.

"Verujem da ćemo zahvaljujući gospodinu Kamarašu vrlo brzo uspeti da realizujemo jedan značajan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << projekat investicija iz Slovačke u poljoprivredu u Vojvodini", rekao je Vučević.

Kamaraš je rekao da je rođen u Košicama i da ga Novi Sad podseća upravo na Košice i da možda i zbog toga prema njemu gaji posebne simpatije.

"Srećan sam što će automobil pomoći vatrogasnoj brigadi u Novom Sadu jer mi u Slovačkoj imamo pravo da dva odsto od dobiti poklanjamo nekoj ustanovi i uvek kompletnu dobit poklanjamo tamošnjoj vatrogasnoj službi, pa mi je drago što je jedan od ova dva automobila i u Novom Sadu otišao vatrogascima", rekao je Kamaraš.

On je istako da je u Novi Sad prvu put došao pre četiri godine i da je sada video da je za taj četvrogodišnji period grad značjano razvijen.

Automobili koje je Železara Smederevo poklonila Novom Sadu, a koji su prosleđeni vatrogasnom savezu i Okružnom zatvoru su Pežo 407 i Fiat punto.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

FOTO: Novosadskim dobrovoljnim vatrogascima i zatvoru automobili na poklon

Izvor: Radio 021, 04.Feb.2016

U Vatrogasnom domu danas su Vatrogasnom savezu grada i Okružnom zatvoru predata dva automobila koja je Novom Sadu dala na korišćenje "Železara Smederevo"...Primopredaji je prisustvovao i gradonačelnik Miloš Vučević koji se zahvalio na ustupanju vozila...- Zahvaljujem se direktoru "HPK Menadžmenta"...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.