NS: Radionica Percepcija i interpretacija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jan.2017, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Radionica "Percepcija i interpretacija"

U Omladinskom centru CK13 u Novom Sadu u nedelju 15. januara francuski perkusionista Antez održaće radionicu pod nazivom "Percepcija i interpretacija".

Fokus radionice biće na improvizaciji sa zvučnim materijalima u prostoru, kaže se u najavi.

Učesnici i učesnice radionice će slušati zvuke u prethodno obabranom prostoru i pokušati da ih transkribuju u vidu "zvučnih kartica" koje će služiti kao osnova za interpretaciju zvukova. Nakon toga uslediće odabir >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << objekata koji odgovaraju interpretaciji. Odabir objekata i metode interpretacije doneće se zajedničkim i individualnim odlučivaljem unutar radne grupe.

Grupna radionica "Percepcija i interpretacija" počinje u 11 časova i otvorena je za sve zainteresovane.

Dodatne informacije mogu se dobiti putem mejla ozren@ck13.org.

Omladinski centar CK13 nalazi se u ulici Vojvode Bojovića 13.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Radionica "Percepcija i interpretacija" u CK13

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jan.2017, 09:01

U Omladinskom centru CK13 u Novom Sadu u nedelju 15. januara francuski perkusionista Antez održaće radionicu pod nazivom "Percepcija i interpretacija"...Fokus radionice biće na improvizaciji sa zvučnim materijalima u prostoru. Učesnici i učesnice će slušati zvuke u prethodno obabranom prostoru...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.