NS: Počela grejna sezona, radijatori topli

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2017, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Počela grejna sezona, radijatori topli

Grejna sezona u Novom Sadu počela je danas, iako bi zvanično trebalo 15. oktobra.

U skladu sa Odlukom o snabdevanju toplotnom energijom, stvoreni su uslovi za zvaničan početak grejne sezone, kažu u JKP "Novosadska toplana".

"Krenuli smo pre 15. oktobra, svih šest toplotnih izvora je u funkciji i nesmetano se isporučuje toplotna energija za sve objekte priključene na sistem daljinskog grejanja "Novosadske toplane", samo ne na objektima gde imamo prijavljene radove >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na kućnim instalacijama. Kada preduzeća koja su nadležna za to, odnosno građani, budu sanirali te kvarove, napunićemo zgrade, pa će tada svi imati grejanje", kaže za RTV Ivana Stanimirović iz JKP "Novosadska toplana".

U ovom preduzeću apeluju na sve građane da obrate pažnju na funkcionalnost i ispravnost, te da se u slučaju curenja jave na broj 021/488-11-05, koji je dostupan 24 časa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.