NS: Obuka Kako do informacija od javnog značaja?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2016, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Obuka "Kako do informacija od javnog značaja?"

Centar za razvoj demokratskog društva Europolis i Udruženje mladih za društveni aktivizam u subotu 23. januara, u prostorijama Poslovnog inkubatora u Novom Sadu, organizuju obuku "Izgradnja kapaciteta organizacija civilnog društva za veću dostpunost informacija od javnog značaja". Rok za prijavu je 22. januar.

Poziv je otvoren za organizacije civilnog društva iz Novog Sada - udruženja građana, omladinske i studentske organizacije, sindikate, medije.

Obuka ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za cilj da osnaži organizacije za bavljenje pitanjima transparentnosti i odgovornosti rada novosadske lokalne samouprave. Učesnici i učesnice poludnevnog seminara imaće mogućnost da unaprede svoja znanja i veštine iz pretrage, sistematizacije i upotrebe podataka, pribavljanja informacija od javnog značaja i građanskog nadzora rada javne uprave.

Zainteresovane organizacije svoje predstavnike mogu prijaviti putem mejla office@cdde.org. Potrebno je navesti ime i prezime osobe, a u naslovu napisati "Prijava za obuku".

Program obuke može se pogledati ovde.

Poslovni inkubator nalazi se u ulici Vojvođanskih brigada 28.

Dodatne informacije mogu se dobiti od Daneta Pribića putem mejla dane.pribic@cdde.org ili telefonom na broj 065 5526674.

Obuka se sprovodi u saradnji sa Fondacijom Centar za demokratiju i Delegacijom Evropske unije u Srbiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.