NS Market za vikend, na Ribarcu (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2021, 12:32

NS Market za vikend, na Ribarcu (AUDIO)

NS Market zakazuje druženje na Ribarskom ostrvu, za subotu i nedelju, 26. i 27. juna sa početkom u 11 časova. O dešavanjima na Marketu za RNS je govorila Marija Srdić.

Na marketu će biti predstavljena domaća hrana sa vojvođanskih gazdinstava, ručno rađeni proizvodi od drveta, stakla, raznih tkanina, prirodna kozmetika, atraktivni aksesoari, a posetioci će imati priliku da uživaju u zabavnom programu.

"I ovog puta nudimo izvanredna domaće proizvode sa gazdinastava >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << širom Vojvodine, zatim tu su predmeti od drveta, kože, tekstila što ima karakter unikatne izrade a što ne može da se nađe ni na jednom drugom mestu.

Pored toga, biće i hrane koja s priprema na licu mesta, slatke i slane.

U okviru pratećeg programa biće prilike za druženje sa školicom sporta Ole.

Ona će od 11 sati u subotu prirediti sportsku zabavu za klince koji mogu da se prijave na stranici koja će biti danas objavljena.

Od muzičkog programa tu je živa svirka. U subotu, od 18 časova to je Kridensi tribute bend a u nedelju grupa 2Twingers u pratnji DJ Jovana.

Umetnik Zoran Bale Bulatović će ovoga puta promovisati crtajući svoje minijature na licu mesta svoj likovni projekat koji se zove "Tata crta" crtajući svoje minijature na licu mesta koje će publika moći da odkupi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NS market sutra i prekosutra na Ribarcu

Izvor: Radio 021, 25.Jun.2021

Petnaesti NS market najavljen je za 26. i 27. jun, a održaće se u bašti paba "Berta" na Ribarskom ostrvu, od 11 do 21 sat.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.