NS: Infopolis otvorio poziv za nove info-volontere

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Nov.2015, 06:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: "Infopolis" otvorio poziv za nove info-volontere

Infopolis omladinski info centar iz Novog Sada otvorio je poziv za nove info-volontere, namenjen mladima od 19 do 30 godina. Prijave su otvorene do 12. novembra.

Volonteri i volonterke biće zaduženi za pružanje podrške mladima koji tragaju za informacijama putem elektronske pošte ili lično, u prostorijama "Infopolisa" u Apolo centru, Trg Slobode 3, u Novom Sadu.

Budući saradnici učestvovaće i u izradi baze informacija za mlade, u javnim promocijama i aktivnostima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "Infopolisa", unapređenju info rada i drugo.

Volonterski angažman trajao bi pet časova nedeljno, a ukupno je otvoreno 6 novih volonterskih pozicija.

Poziv je otvoren za sve koji žele da rade sa mladima i posvećeni su volonterskom angažmanu.

Volonteri i volonterke imaće priliku da usavrše svoje komunikacijske i organizacione veštine, kao i timski rad. Obezbeđena im je obuka iz osnova omladinskog info rada i volonterizma, kontinuirana mentorska podrška koordinatora "Infopolisa", a imaće i mogućnost prisustva obukama koje "Infopolis" organizuje.

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem portala Lokalnog volonterskog servisa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.