NS: Besplatan kurs Java programiranja za mlade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jun.2016, 06:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Besplatan kurs Java programiranja za mlade

Udruženje Prevent iz Novog Sada pozvalo je mlade od 15 do 30 godina da se prijave na besplatan tromesečni kurs Java programiranja. Rok za prijavu je 30. jun.

Da bi pohađali kurs, kandidati i kandidatkinje treba da poznaju engleski jezik na nivou razumevanja napisanog teksta, da imaju dobre sposobnosti logičkog razmišljanja i zaključivanja i sposobnost za uočavanje detalja, navodi se u pozivu.

Program će se realizovati od jula do septembra u prostorijama udruženja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "Prevent", u ulici Jovana Subotića 19 u Novom Sadu.

Polaznici kursa treba sami da obezbede prenosne računare koje će koristiti tokom nastave.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem mejl adrese edukacijeprevent@gmail.com slanjem sledećih podataka: ime i prezime, mesto prebivališta, datum rođenja, broj telefona i zanimanje. U naslovu mejla potrebno je napisati: „Prijava za kurs web programiranja".

Prijavljeni kandidati i kandidatkinje proći će selekciju u okviru koje će nezaposleni mladi imati prednost.

Kurs je besplatan za sve koji budu pohađali više od 80 procenata časova. Polaznici koji budu pohađali manje časova ili odustanu od obuke biće obavezni da plate troškove nastave, po osnovu ugovora koji se potpisuje pre početka kursa i kojim se definišu prava i obaveze. Polaznici koji uspešno završe kurs dobiće sertifikate.

Program se organizuje u okviru projekta "Mladi su izvor energije" koji ima za cilj unapređivanje zapošljivosti mladih. U nastavku projekta biće organizovan niz aktivnosti širom Vojvodine.

„Mladi su izvor energije" sprovodi udruženje "Prevent" u partnerstvu za Opštinom Žabalj, Omladinskom zadrugom "Patrons021", udruženjem Remiks i Akademskim tutorstvom za sticanje preduzetničkih veština, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.