NOVOSAĐANI ISKORISTILI PRAZNIK Pohrlili na Frušku goru da uživaju zimskoj idili (FOTO)

Izvor: Blic, 15.Feb.2018, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVOSAĐANI ISKORISTILI PRAZNIK Pohrlili na Frušku goru da uživaju zimskoj idili (FOTO)

Mnogi Novosađani i ljudi iz okoline iskoristili su neradan dan da izađu u prirodu i uživaju u čarima snegom zavejanih padina Fruške gore, jedine vojvođanske planine.

Iako u gradu ove godine praktično da nije bilo ni jednog snežnog dana na samo nekoliko kilometara vlada prava zimska idila.

Mnogi su neradan dan iskoristili za šetnje zavejanim šumskim stazama, da izvedu svoje kućne ljubimce u šetnju, za sankanje i druge zimske sportove, dok su neki pokušali i uspeli da naprave pravi iglo. Kako Novosađani provode neradan na samo nekoliko kilometara od grada dok je u centru grada sunčano pogledajte na fotogorafijama koje je zabeležio naš fotoreporter.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.