NOVIH 100 RADNIH MESTA

Izvor: Kurir, 24.Maj.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVIH 100 RADNIH MESTA

Firma "General auto" posle potpisivanja ugovora o zakupu građevinskog zemljišta planira da u Sremsku Mitrovicu investira dva miliona evra

SREMSKA MITROVICA - Između predstavnika opštine Sremska Mitrovica i firme "General auto" iz Beograda potpisan je novi ugovor o zakupu građevinskog zemljišta. Predmet ovog ugovora je u potpunosti komunalno opremljena građevinska parcela površine od oko 1,9 hektara u industrijskoj zoni "Sever", zakupljena na 99 godina. Investitor je dužan >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da zemljište privede nameni u roku od dve godine. Vrednost ove investicije iznosi dva miliona evra.

Reč je o izgradnji salona "Fijatovih" automobila i teretnih vozila sa pratećim servisom, u kom će biti uposleno 50 radnika.

Zdravko Jelušić, vlasnik "General auta", prilikom potpisivanja ugovora istakao je da ova kompanija namerava da baš u Sremskoj Mitrovici izgradi i proizvodni pogon.

- Preduzeće "General auto" bavi se i dogradnjom za vozila, te nameravamo da ovde za tri godine otvorimo i proizvodni pogon u kom će biti posla za još 50 radnika - kazao je Jelušić, istakavši da su Sremsku Mitrovicu izabrali zbog pozitivnih pokazatelja o njenom ekonomskom razvoju u poslednjih nekoliko godina.   

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.